B2B

VERDELER WORDEN?

Al sinds 2009 kunnen ondernemers met al hun vragen over Madam Stoltz terecht bij DEENS agency. Wil je dealer worden? Dan volstaat een berichtje via agency@deens.nl of telefoon +31 (0)624791753. Aan de hand van een paar vragen kunnen wij bepalen of een samenwerking mogelijk is.

Wanneer een ondernemer voldoet aan de voorwaarden om dealer te kunnen worden, sturen wij de voorwaarden toe ter goedkeuring en wordt gevraagd een klantformulier in te vullen. Met deze gegevens maken wij een account aan voor de online B2B shop van Madam Stoltz.

Voor een eerste bestelling nodigen wij je uiteraard uit om kennis te komen maken met het team van DEENS agency en de mooie collectie van Madam Stoltz in onze showroom die gevestigd is in Etten-Leur aan de Geerkade 21 (omgeving Breda). Hier laten we je graag de highlights uit de actuele collectie zien en adviseren en begeleiden je bij het maken van jouw selectie als je dat fijn vindt.

Onze showroom is het hele jaar door op afspraak geopend. Neem contact met ons op, dan prikken we samen een datum!

PROJECTEN OF STYLING?

Ben je interieurstylist, decorateur, architect of wil je op een andere manier samenwerken met Madam Stoltz, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Stuur een kort berichtje naar agency@deens.nl of bel met +31 (0)624791753 en we helpen je graag verder. Er zijn verschillende vormen om samen te werken of het nu een groot of klein project betreft, DEENS agency staat graag voor je klaar!